Kuukauden tarjous Lataa yritysesite Tilaa Maxtec huolto Ota yhteyttä
Soita meille: 0207 871 310

Maxtec - Palvelut


Maxtec Oy palvelee metallialan yrityksiä suunnittelemalla sahauksen ja materiaalien käsittelyn tämän päivän vaatimuksia vastaaviksi.

Tarvittavat ratkaisut toteutetaan korkeinta laatua ja teknologiaa edustavilla tuotteilla. Jälkimarkkinoinnista vastaa alan paras ja ammattimaisin henkilöstö.Huoltosopimus


Palveluumme kuuluu myös asiakkaillemme tarjottava huoltosopimus, jolloin vastaamme koneen vuosittaisesta kunnossapidosta. Sopimukseen sisältyy merkittäviä etuja ja hyötyjä asiakkaalle.

Kokeneen ja ammattitaitoisen huoltohenkilökunnan avulla pidämme koneesi tuottavuuden maksimaalisella tasolla. Myös vikakorjaukset onnistuu erittäin nopeasti laajan verkostomme avulla. Tavoitettavuutemme on huippuluokkaa ja vasteaika on ollut pääsääntöisesti alle vuorokausi.


Toimimme yhteistyössä MTC Flextek Oy:n kanssa, jonka kokeneet mekaanikot ja sähkömiehet ovat saaneet konekohtaista koulutusta valmistajien tehtailla. Huoltopisteitä on Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Iisalmessa, Vaasassa, Porissa, Paimiossa ja Vantaalla. Tämä tarkoittaa lyhyempiä ajomatkoja ja nopeampia vasteaikoja.

Tehdaskoulutettuja asentajia em. pisteissä on jo kymmenen ja lisää koulutetaan.


Katso tästä huoltohintoja: pdf Ennakkohuoltohinnat (259 KB)

MTC-Flextek (RGB)