Kuukauden tarjous Lataa yritysesite Tilaa Maxtec huolto Ota yhteyttäSoita meille: 0207 871 310


Ernst jäysteenpoistokoneita


Saksalainen Paul Ernst GmbH:n valmistaa jäystenpoistokoneita kappaleen termisessä leikkauksessa syntyvien purseiden ja terävyyksien poistoon. Automaattiset jäysteenpoistokoneet ovat erittäin tehokkaita ja korvaavat kalliin käsin suoritettavan työvaiheen. Yritys on markkina- ja teknologiajohtaja alallaan, mistä on todisteena jo yli 5000 myytyä purseenpoistokonetta ympäri maailman.
1960 perustetun perheyrityksen vahvarakenteiset jäysteenpoistokoneet soveltuvat metallien työstöön konepajoille, teollisuudelle ja metallin tukkukauppiaille. Myös huonekaluteollisuuteen tarkoitetut puuhiomakoneet kuuluvat tuotevalikoimaan.


ERNST - jäysteenpoistokoneet työstävät vain kappaleen reunoja poistaen niistä terävyyden, jotta ne ovat turvallisia käsitellä. Voimakkaampaan reunojen pyöristykseen on kehitetty myös uutuustuote nimeltään Rotation.
Tuotevalikoimaan kuuluvat myös ohutlevyjen työstöön soveltuvat jäysteenpoistokoneet, joilla on mahdollista hioa myös levyn pintaa. Lisäksi laserleikatuille kappaleille löytyy oksidinpoistokone BM 2F-kone, jolla leikkauksessa syntyvä oksidikerros poistuu tehokkaasti.
Koneiden työleveydet ovat 600 - 1600 mm ja ainevahvuudet voidaan työstää 100 mm asti, jopa yli. Jäysteenpoistokoneet soveltuvat teräksille, alumiinille ja ruostumattomille teräksille.


ERNST - jäysteenpoistokoneet ovat helppokäyttöisiä, turvallisia sekä edullisia käyttää. Esim. eri karkeuksia olevat hiomanauhat ovat arkkitavaraa kalliiden liitettyjen nauhojen sijaan. Innovatiivinen hiomavalssi takaa hioma-arkin erittäin pitkän käyttöiän ja estää paperin repeytymiset. Vaikka polttoleikatussa kappaleessa olisi useita millimetriä korkeita purseita, kappale voidaan syöttää koneeseen ilman korkeuden muutosta ja työstää kerralla valmiiksi.


Laajan lisävarustevalikoiman johdosta, jäysteenpoistokoneet voidaan varustaa asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.


Valmistajan kotisivut: www.ernst-maschinen.de


Jäysteenpoistokoneita


Jäysteenpoistokoneita

Jäysteenpoistokoneita

Jäysteen- ja oksidinpoistokoneet

  • Jäysteenpoistokoneet
  • Oksidin poistokoneet
  • Reunanpyöristys
  • Ohutlevyhiomakoneet
  • Puun hionta
Plasmaleikattu kappale "ennen ja jälkeen"
LISÄÄ JÄYSTEEN POISTOKONEITA!

>> Katso muut ERNST - koneet
>> LIMA - jäysteenpoistorummutuskoneet
>> SEMA - harjauskoneet


Lima purseen ja jäysteenpoistokoneita


Saksalaisen LINDHORST Entgrattechnik yrityksen rummutuskoneet ovat erittäin hiljaisia. Tehokkaan melunvaimennuksen johdosta koneet voidaan sijoittaa sisätiloihin. Melu jää jopa alle 75 dB riippuen kappalekoosta. Suurin kappalepaino on 30 kg ja rummun hyötytilavuus 400 litraa.Jäysteenpoistorummun pyörintänopeus voidaan säätä portaattomasti. Rummun jälkipyöritys on ohjelmoitavissa, sekä rummun asteittainen paikoitus helpottaa käyttöä. Kappaleet on helposti kipattavissa ja poistettavissa kunnolla aukeavien ovien ansiosta.


Riippuen mallista imuri on integroitu koneen sisään kuten kuvassa olevassa LIMA-600L -tyypissä, mikä tarkoittaa pientä tilantarvetta.

Astetta edullisemmassa Gratofix-tyypissä imuri on ulkopuolella. 


LIMA-600L jäysteenpoistorummutuskone


LIMA-600L edestä Lima-600LEsimerkkikappaleita:


Rumpu kappaleita Kappale-esimerkkiKäy valmistajan kotisivuilla klikkaamalla tästä:

www.entgrat.deOta yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää näistä tehokkaista ja pitkäikäisistä jäysteenpoistokoneista. Soita p. 0207 871 310, niin saat tietoa heti.Sema työstökoneita


 Itävallassa, Traunkirchenissä sijaitseva SEMA Maschinenbau GmbH on vuonna 1989 perustettu. Yksityisomistuksessa oleva yritys valmistaa työstökoneet mittatilaustyönä asiakkaiden erikoistarpeisiin.
Laitteistotyyppeihin kuuluvat päiden työstökoneet, poraus- ja jyrsintäkeskukset, työstökeskukset sekä transfer-koneet. SEMA valmistaa myös minitehtaita, valmistussoluja sekä robottijärjestelmiä. Uusin tuotepiiri on kappaleiden purseenpoiston työstökoneet.


Vaikka järjestelmät ovatkin usein tarkasti asiakkaan tarpeisiin soveltuvia, niin valmistuksessa hyödynnetään sarjavalmistusta. SEMA suunnittelee ja valmistaa itse myös pääkomponentit, kuten kara- ja syöttöyksiköt. Näin se haluaa varmistaa, että sen valmistavat työstökoneet ovat erittäin korkealaatuisia ja pitkäikäisiä.


Laitteistot ja työstökoneet on tarkoitettu sarja- ja suursarjatuotantoon, jossa tavoitteena on mahdollisimman lyhyt kappaleen tahtiaika. Esimerkiksi SEMAn transfer-koneilla saavutetaan jopa 7.000 000 kpl vuosituotanto. Työstökoneiden nopeat asetusajat ovat itsestään selvyys.


Suurin osa tuotannosta menee vientiin, pääosin Saksaan, josta suurimmat asiakkaat löytyvät autoteollisuudesta. Työstökoneet soveltuvat erinomaisesti suuria sarjoja valmistaville yrityksille. Kaiken kaikkiaan SEMA on toimittanut jo yli 400 työstökonetta ja työstöjärjestelmää ympäri maailman.


Valmistajan kotisivut: www.sema.at


TyöstökoneitaBrio päiden työstökoneita
Lastuavat työstökoneet


Päiden työstökoneet

  • BRIO EB ja SEMA END

>> Katso lisätietoja

Työstökeskukset ja -järjestelmät 

 Sema EB  

Työstöjärjestelmät

  • SEMA BA, SEMA RT ja SEMA minitehtaat

>> Katso lisätietoja