Kuukauden tarjous Lataa yritysesite Tilaa Maxtec huolto Ota yhteyttäSoita meille: 0207 871 310


Kasto sahat ja varastojärjestelmät


KASTO Maschinenbau GmbH & Co. KG, Achernin kaupungissa Saksassa, on erikoistunut tankomateriaalien sahaukseen ja varastotekniikkaan. Yritys on globaali johtaja metallisahojen ja automaattisten varastojärjestelmien valmistuksessa ja myynnissä. Ohjelmaan kuuluvat myös puoliautomaattisahat ja varastojärjestelmät levyille ja kappaleille. KASTO on yksi Euroopan vanhimmista perheyrityksistä ja juhli 170-vuotispäiväänsä vuonna 2014. Menestyksekkään historiansa aikana se on rekisteröinyt 160 patenttia, toimittanut yli 140.000 sahaa ympäri maailmaa ja asentanut enemmän kuin 1700 automaattivarastojärjestelmää. Schalkau, Thüringissa sijaitsevan toisen tehtaan lisäksi KASTOlla on tytäryhtiöt Englannissa, Ranskassa, Sveitsissä, Singaporessa ja USA:ssa. Vuonna 2015 yrityksellä oli lähes 700 työntekijää ja liikevaihto oli n. 120 miljoonaa.

RakennusSahavalikoimaan kuuluvat niin kaarisahat, vannesahat sekä pyörösahat pienille konepajoille kuin tehokkaat automaattisahat sekä suuritehoiset sahat suursarjatuotantoon. Varastojärjestelmät valmistetaan tangoille ja levyille - kaikkiin tarpeisiin eri kokoluokissa, mukaan lukien integroidut saha- ja levykoneet.

Asiakkaitamme ovat kaikki metalliyritykset, jossa vaaditaan luotettavuutta, tehokkuutta ja pitkäikäisyyttä, kuten konepajat, metalliteollisuus ja tukkukaupinta.

Valmistajan kotisivut: klikkaa tästä

MENESTYSSAHA jokaiseen konepajaan: KASTOwin - tutustu tästä

Kasto win a4.6 279 KASTOwin pro cut