Kuukauden tarjous Lataa yritysesite Tilaa Maxtec huolto Ota yhteyttäSoita meille: 0207 871 310


Rotaatiotekniikka

 

Tehokas ja nopea pesu saavutetaan patentoidulla rotaatio-tekniikalla, jossa pesukoria pyöritetään joko saman suuntaisesti tai vastakkaiseen suuntaan pyörivää pesusuutinvartta vasten. Korin keinutuksella tai pysäytyksellä yläasentoon voidaan tarvittaessa tehostaa pesutulosta. Korin ja suutinvarren liikkeitä ohjataan erikseen. Pesuajat, veden lämpötila ja kuivausaika ovat kaikki ohjelmoitavissa. Tekniikalla on saavutettavissa alle 5 minuutin pesutahtiajat.                                                      

MAFAC - teollisuuden pesukoneet

Alpirsbachissa valmistettavat pesukoneet valmistetaan myös useampikammioisina, joissa jokaisessa on eri työvaiheessa tarvittava neste huuhteluun tai jälkipesuun. Näin päästään parhaimpaan pesutulokseen. Joissakin tapauksissa pesua tehostetaan lisävarusteena tulevalla ultraääniominaisuudella. Pesukoneet on saatavana myös kappaleiden paineilmapuhalluksella tai kuivauksella.

MAFAC pesukoneet on tarkoitettu koneistamojen, sorvaamojen ja koneenrakentajien käyttöön. Ne soveltuvat erinomaisesti niin pienille massatuotanto-osille kuin hydrauliikan venttiililohkojen pesuun. MAFAC pesukoneita on käytössä mm. autoteollisuudessa (Daimler) ja hydrauliikkavalmistajilla (Rexroth). Suurin kappalepaino on 100 kg, ja pesukorin koko on 600x400x288 mm.

MAFAC - pesujärjestelmät ovat innovatiivisia ja kompakteja pesukoneita, mitkä täyttävät niille asetetut korkeimmatkin puhtaus- ja ympäristövaatimukset. Koneissa käytetään vesiliukoisia pesuaineita. Pesukoneet soveltuvat niin teollisuuden ympärivuorokautiseen käyttöön kuin konepajojen yksittäiskappaleiden pesuun.

Pesukoneiden varustetaso on vakiona todella kattava, mm. pesuhöyryt suodatetaan ennen niiden pääsyä tehdasympäristöön.


Valmistajan kotisivut www.mafac.de